"KOESTER JE ENERGIE" YOGA RETREAT

van maandag 14 oktober t.e.m. woensdag 16 oktober 2024 in Domburg (NL), villa "Yogabee"

De herfst is de ideale periode om jezelf terug te trekken. Het kan van belang zijn om ruimte te maken voor jezelf, in alle rust jezelf koesteren en de weg naar binnen gaan opzoeken. Een paar dagen in het teken van jezelf kan hierbij echt van pas komen, via deze yoga midweek van maandag 14 oktober t.e.m. woensdag 16 oktober. 

 

Je verblijft tijdens deze dagen in de sfeervolle locatie “Yogabee” in Domburg, Nederland. Dit is een prachtig verbouwde boerderij voorzien van alle luxe voor een heerlijk, ontspannen yoga midweek. Gelegen te midden van uitgestrekte weilanden heeft de villa een riante woonkamer, een gezellige woonkeuken met een lange eettafel, mooi ingerichte slaapkamers met heerlijke bedden, een ruime en volledig ingerichte yogastudio met zicht op de groene omgeving en een binnenzwembad met sauna.

 

Naast het yoga-programma is er voldoende tijd om te rusten, een boek te lezen, van de sauna en zwembad te genieten of een strandwandeling (op 500 m gelegen) te maken. Je kan ook opteren om het pittoreske dorp Domburg bezoeken. Deze yoga midweek is geheel verzorgd inclusief twee overnachtingen en heerlijk vegetarische maaltijden. Een paar zalige dagen, niet te ver van huis, om jezelf te koesteren en je weer helemaal op te laden!

 

Naast yoga is voeding ook een belangrijk onderdeel van deze midweek. Je wordt iedere dag verwend met heerlijke vegetarische maaltijden, bereid met veel liefde door Farah. Iedere dag zorgt Farah met veel liefde voor gezonde en natuurlijke vegetarische maaltijden die net dat beetje extra geven aan je smaakpapillen.

 

Yogabee beschikt over 6 grote dubbele slaapkamers waarvan 3 met eigen badkamer en 3 met gedeelde badkamer. Iedere slaapkamer is voorzien van twee eenpersoons boxspings die uit of tegen elkaar geplaatst kunnen worden. Er is geen mogelijkheid om een kamer alleen te nemen. 

 

Dit wordt een “women only” weekend dus misschien kan jij iemand overtuigen om mee te gaan met jou: je vriendin, je collega, je zus, je mama, je dochter, een mede-yogi, … 

 

WAT WORDT ER VOORZIEN

 

Dagelijks zorgen wij voor een aantal sessies yoga, afgewisseld met meditatie, Qigong, ademhalingsoefeningen. De yogalessen zullen zachte yogavormen zijn, zoals een zachte flow, yin yoga, restorative yoga of yoga nidra.

 

PRAKTISCHE INFORMATIE

 

Prijs - PROMOTIE IN MEI

 • Optie 1: 500 euro pp. voor een tweepersoonskamer met gedeelde badkamer (3 kamers beschikbaar)
 • Optie 2: 525 euro pp. voor een tweepersoonskamer met een eigen badkamer (2 kamers beschikbaar)
 • Optie 3: Komen jullie met 3,  dan kan er op 1 van de kamers met een gedeelde badkamer een extra bed geplaatst worden. De prijs is dan 500 euro pp. 

 

De promotie is enkel geldig bij inschrijving en betaling vóór 31 mei 2024.

 

Inbegrepen:

 • Alle yogasessies en activiteiten hierboven vermeld, gegeven door Pascale en Annoek;
 • 2 overnachtingen;
 • Vrij gebruik van sauna en binnenzwembad;
 • Lakens en handdoeken;
 • Eindschoonmaak;
 • 6 vegetarische maaltijden, tussendoortjes;
 • Doorlopend koffie, thee, water;
 • Yoga materiaal;
 • Eindschoonmaak

 

Niet inbegrepen:

 • Vervoer (gratis parkeren mogelijk op het domein)
 • Andere dranken dan water, thee & koffie
 • Annulatieverzekering (zelf af te sluiten als je dit wenst).

 

 

Je kan inschrijven door dit formulier online in te vullen en te versturen. Daarna krijg je van ons een bevestiging van je inschrijving alsook alle nodige info voor de betaling.

Door je in te schrijven ga je akkoord met deze voorwaarden.

 

Zodra het weekend volzet is, zetten we je op de wachtlijst. Als er iemand zijn deelneming annuleert, kunnen wij contact opnemen met jou als je op de wachtlijst staat. Je kan dan nog steeds beslissen of je al dan niet wenst deel te nemen.

 

Wij  kijken er heel erg naar uit om jou te mogen ontvangen, begeleiden en verbinden in dit weekend, met anderen, met jezelf en met de natuur.

Als je nog vragen hebt, stuur ons gerust een mail. 

 

Namasté

Pascale en Annoek

 

 

Je kan ons ook volgen op sociale media yogawithpascale en yoganu.be.