ALGEMENE VOORWAARDEN

Ondernemingsgegevens 

www.yoganu.be wordt beheerd door PMPA BV, bestuurder Annoek De Roose, de verantwoordelijke voor de verwerking van de persoonsgegevens volgens de Wet Bescherming Persoonsgegevens.

PMPA BV

Bestuurder Annoek De Roose

Parklaan 36

9300 Aalst 

adr@pmpa.be

Ondernemingsnummer: BE0.475.952.769

Bankrekeningnummer IBAN: BE77 7340 1045 0242  |  BIC: KREDBEBB

 

Algemene bepalingen

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle activiteiten aangeboden door Yoganu. Gelieve deze algemene voorwaarden aandachtig door te nemen zodat je weet wat je van Yoganu mag verwachten en wat Yoganu van jou verwacht.

Heb je na het lezen van deze algemene voorwaarden nog vragen? Aarzel niet me te contacteren!


Reservatie lessen

Om deel te nemen aan een les met Yoganu dien je op voorhand in te schrijven, ten laatste de dag voordien. Dit doe je door te mailen naar adr@pmpa.be met vermelding van je naam + datum & naam van de les/reeks waaraan je wilt deelnemen + aantal personen.

Yoganu behoudt zich het recht om op elk moment het uurrooster te wijzigen of een les te annuleren. Heb je al gereserveerd en/of betaald, dan krijg je hier bericht van. Je beurt wordt enkel terugbetaald als er geen andere lessen meer gepland staan.

Elke betaling voor een les/reeks/special met Yoganu gebeurt via overschrijving op rekening van

PMPA BV

IBAN BE77 7340 1045 0242

BIC: KREDBEBB

Reserveer je voor de eerste keer? Dan zal je gevraagd worden om een profiel aan te maken. 

 

Annulatie lessen

Kan je niet naar de les komen, annuleer dan zeker tot 6 uur voor de les start anders ben je een les beurt kwijt. Annuleren kan alleen door te mailen, niet via sociale media. 

Betaalde beurten die niet worden opgenomen, kunnen niet verzet worden naar een latere datum en worden ook niet terugbetaald.

 

Jouw gezondheid

Neem altijd eerst contact op met je huisarts of sportdokter vooraleer je meedoet aan een sportles. Door deel te nemen aan 1 van de yogalessen met Yoganu, onder welke vorm dan ook (live online, via opnames of in de studio), erken je dat je dit doet uit vrije wil en op eigen risico. Yoganu kan niet aansprakelijk gesteld worden voor lichamelijke letsels opgelopen tijdens een yogales.