"KIES VOOR JEZELF" YOGA WEEKEND

van vrijdag 31 mei t.e.m. zondag 2 juni 2024 in Cadzand, domein "Cadzandië"

Een yogaweekend biedt meer dan een yogales of een workshop. Het is echt even tijd nemen voor jezelf, even je leven niet laten leiden door je agenda maar de spontaniteit opzoeken. Tijdens deze retreat kun je de dagelijkse stress  helemaal achter je laten en focus je volledig op je eigen mentale en fysieke gezondheid. 

 

Deze keer trekken we samen naar Cadzandië in Cadzand, Nederland. Pascale en ik verwelkomen jou in een aangename omgeving waarbij je alle ruimte krijgt om jezelf te zijn, om tot rust te komen, waar er voor je gezorgd wordt en waar je jezelf op de eerste plaats mag zetten.

Cadzandië is een voormalig boeddhistisch centrum in Cadzand, gelegen dicht bij de zee. Het domein is rustig gelegen met een grote tuin, om te genieten, te wandelen, te rusten. Bij mooi weer kunnen we activiteiten buiten beoefenen. Je bent uiteraard vrij om deel te nemen aan de activiteiten zoals het jou uitkomt. Het is tenslotte helemaal jouw weekend!

 

 

WAT WORDT ER VOORZIEN

 

Dagelijks zorgen wij voor een aantal sessies yoga, afgewisseld met meditatie, ademhalingsoefeningen, Qigong. De yogales kan een zachte flow zijn, yin yoga, restorative yoga of yoga nidra.

Afhankelijk van het weer en de interesse, wordt er een wandeling samen of een yoga workshop ingepland.

 

PRAKTISCHE INFORMATIE

 

Prijs:

 • Optie 1: In woonunit zijn er 3 of 4 tweepersoonskamer voorzien (met 2 losse bedden), met een gedeelde badkamer/toilet en een zithoek: 375 euro pp. Je komt samen met iemand die je kent. Of als je graag een kamer deelt met iemand maar je weet niet met wie, dan zoeken wij iemand waarmee je de kamer mee kan delen.
 • Optie 2: als je liever alleen slaapt op de kamer, in een gedeelde woonunit, kan dat mits een toeslag van 50 euro pp – dus totaalprijs 425 euro pp

 

Inbegrepen:

 • Alle yogasessies en activiteiten hierboven vermeld, gegeven door Pascale en Annoek;
 • 2 overnachtingen;
 • Lakens en handdoeken;
 • 6 vegetarische maaltijden;
 • Doorlopend koffie, thee, water;
 • Eindschoonmaak

 

Niet inbegrepen:

 • Yogamateriaal
 • Vervoer (gratis parkeren mogelijk op het domein)
 • Eénpersoonskamer (mogelijk mits toeslag: 50 euro voor het weekend)
 • Andere dranken dan water, thee & koffie  (ter plaatse aan te kopen)

 

 

Je kan inschrijven door dit formulier online in te vullen en te versturen. Daarna krijg je van ons een bevestiging van je inschrijving alsook alle nodige info voor de betaling.

Door je in te schrijven ga je akkoord met deze voorwaarden.

 

Zodra het weekend volzet is, zetten we je op de wachtlijst. Als er iemand zijn deelneming annuleert, kunnen wij contact opnemen met jou als je op de wachtlijst staat. Je kan dan nog steeds beslissen of je al dan niet wenst deel te nemen.

 

Wij  kijken er heel erg naar uit om jou te mogen ontvangen, begeleiden en verbinden in dit weekend, met anderen, met jezelf en met de natuur.

Als je nog vragen hebt, stuur ons gerust een mail. 

 

Namasté

Pascale en Annoek

 

 

Je kan ons ook volgen op sociale media yogawithpascale en yoganu.be.